Říjen 2010

Děkuji za diplom

31. října 2010 v 19:11 Ostatní..
Dostala jsem krásný diplom od Black-Bee, děkuju moc :-)

..

Začínající závislost??

31. října 2010 v 14:24 | Mihalkaa |  Ostatní..
Na konci léta jsem si řekla, že si "založím" blog.. semtam jsem napsala nějaký ten článek, návštěvnost byla chabá a má snaha ještě chabější..bylo mi to jedno. A tak jsem na blog postupem času i zapomněla. Stejně jsem na to neměla čas, říkala jsem si. No, ale před pár dny jsem si vzpoměla a nějak mě to chytlo - pořád sem musím chodit, něco psát, komentovat Vaše blogy, měnit svůj design atd atd :D Jsem blázen, ale baví mě to :) Tak Vám děkuju, že se na blog díváte, doufám, že si i přečtete články, a semtam i okomentujete články.
.

čajový den

31. října 2010 v 13:38 | mihalkaa |  Myself
Před chcilkou jsem si uvědomila, že už jsem sama doma přes hodinu. Přítel jel na zápas, tak doufám, že se mu nic nestane a třeba dá i gól :). Přijede kolem půl páté, tak teď přemýšlím, co bychom mohli dělat. Celý den popíjím čaje, ale teď máme doma jen ovocný, takže je to takové monotóní :). Tak jsem si říkala, že bychom mohli zajít třebas do čajovny, nebo jen do nějaké restaurace kousek od baráku. Mám chuť na zelený čaj, nebo na nějaký neznámý, bylinkový :). Měla bych se podívat i na učení, zítra se jde zase do školy a určitě se bude zkoušet, psát, zase psát a ještě zkoušet :(.. Ale mě už by mohli dát učitelé pokoj. V poslední době jsem byla v jednom kole, protože jsem byla přes týden nemocná...jakmile jsem došla do školy, psala jsem pořád jen testy, takže jsem se musela furt učit :(... Už to mám konečně za sebou, těch 5 volných dní se mi tentokrát fakt hodilo, konečně jsem mohla dospat unavená rána a začít myslet na něco jiného..relaxovat, vypnout.
.

A proč vlastně?

31. října 2010 v 11:20 | Mihalkaa |  Ostatní..
To je otázka..a proč vlastně? PROČ sem dávám něco, co se mi nelíbí?? -je řeč o botách.:DKdyby náhodou něco..
Slušivé oblečení, moderní botičky a doplňky najdete téměř všude. Tak proč se nezaměřit i na něco odpudivého?
.
Takže to je důvod mých posledních článků..

Pokračování odpudivé módy

31. října 2010 v 11:13 | Mihalkaa |  Ostatní..
Skončila jsem u botek baletek, tento název jsem však nevymyslela já, ale myslím, že je vystihujcí :D
Já osobně teda opravdu nechápu, jak v tom může někdo stát natožtak chodit, minule jsem sem vložila boty, které jsem nazvala maxi klády. Ale v těch je aspoň noha normálně položená. U těchto baletek stojíte vlastně jen na špičkách prstů..AU! Tuhle módu má ráda samozřejmě Lady gaga, rihanna a jinak jsem to asi ani na nikom neviděla. V jedné diskuzi jsem četla, že toto se může líbit pouze zoofilovi, proč? To už uživatelka nedodala, nejspíš, že v tom slečna, která si to dá na sebe, vypadá jak kulhající koza. Bohužel mi nešly vložit fotografie, tak jsem zaimprovizovala a tralá našla jsem video. :)

Nová móda?

30. října 2010 v 23:54 | Mihalkaa |  Ostatní..
Ne!! TOTO není móda, ale sebepoškozování... Posuďte sami, přidávám obrázky.
1. "botky" jsem nazvala maxi kopyta
.
Toto je bota, která má udělat ženu vyšší a tím pádem i smyslnější, byla porovnána s normální botou na (podotýkám)vysokém,odhaduji tak 10,11 cm popatku.
JENŽE- když si na sebe dá nějaká žena tyhle "super klády" vznikne z ní obryně s kopytama.
Pro ukázku přikládám další fotografie.
..
Vidíte, jak je vedle toho chlapa obrovská? To má být sexy? Ne, není.
.
A Když spojíme ne úplně dokonalou postavu s těmahle botama, vzniká nám velmi vydařená kráva.
.
A pokud se Vám botky zalíbily, ale bojíte se o své zdraví, můžete si zakoupit panenku s kopitama ve stylu Lady Gaga...
2. Boty baletky - pokračování příště :-)

Ano, je sobota. A ano, jsem doma

30. října 2010 v 23:32 | Mihalkaa |  Myself
Jak už jsem napsala v nadpisu. Jsem doma. A ani včera jsme večer nikam nešli. Že by mi to vadilo? To vůbec, je mi 17 a že bych musela být každý týden někde "zaangažovaná" to vůbec. Příští týden si ale asi někam zajdem. Dneska jsme si dali s miláčkem vínko, udělali jsme si řízky (já jsem je teda neměla), zasmáli jsme se a bylo nám fajn.. Začínali jsme rumem, sice jsme si dali jen jednoho frťana, ale musím říct, že to se mnou trošku zamávalo :). Teď už jsem v pohodě, jen se mi trošku motala hlava. A můj dnešní jídelníček? Měla jsem konfliky s mlíkem, který jsem ani nestihla dojest. Takže celkem spokojenost, nepila jsem skoro nic, takže se mi motala hlava i přes den, no co už, v tomhle směru mám co dohánět.. Neloučím se s Vámi přátelé :D, ještě se musím vyjádřit k jiným tématům, takže za chvíli se zase můžeme "vidět".
.

Jednou si to miminko stejně koupím ..

29. října 2010 v 19:42 | Mihalkaa |  To bych nebyla JÁ
.
No řekněte-není k sežrání?
Mám nutnou potřebu se o někoho starat, no, dítě to ještě pár let doufejme nebude, tak jsem si řekla, že chci psa. Ale né žádné psisko, přece jen nežiju v baráku se zahradou. Takže 1. adept byl čínský chocholatý pes..je to celkem nezvyklá rasa, nemá srst, takže oblečky by byly nezbytností, potom jsem si pohrávala s myšlenkou, že by mohl být shih tzu dobrý - ten má chlupů až až. Ale pak jsem začala přemýšlet nad čivavou. S ní jsem vůbec nepočítala. Vždy jsem tuhle rasu psů brala spíše jako "módní doplněk pro rozmazlené holčičky". Ale pak jsem si řekla "proč ne?" Vždyť čivka splňuje všechny mé požadavky.. je roztomilá, malinká, hravá. Takže jsem rozhodnutá.

Hmm..tak zítra

29. října 2010 v 18:43 | Mihalkaa |  Myself
Tak dnes na zeleninovou "dietu" kašlu.. nějak jsem to nezvládla. Né, že bych nechtěla, ale prostě jsme měli doma jen 2 okurky a jinak normální jídlo.. Takže jsem dnes měla okurek (jak jinak) s pomazánkou-nikomu nedoporučuju, byl to humus. A teď na večeři jsem si dala vajíčko. A snad už dneska nic víc jíst nebudu.. A pila jsem obyč vodu, no, jsem naštvaná jak blázen.. proč jsem se sakra musela ládovat tím vejcem No co už, jdu cvičit..jo a když už jsem u toho cvičení- Zkoušeli jste někdo zumbu?? Chttěla bych to zkusit, ale nevím, nevím...
.

Chro Chro

29. října 2010 v 14:10 | Mihalkaa |  Myself
Nějak se mi ten spánek přetáhl a vzbudila jsem se teprv před chvilkou.. :D No co už..
Za tu dobu, co jsem tu nebyla, jsem žrala, žrala, žrala. Váhu mám sice stejnou, ale jde to na mě dost vidět, proto mám dnes v plánu si dát k jídlu jen zeleninu.. nevím, jak se mi to podaří, protože se u nás denodenně vyvařuje, ale budu se snažit.
Vzbudil mě hlad, tak jsem si chtěla jít do ledničky pro nějakou tu zeleninu, ale pak jsem si sedla, podívala jsem se na ty svoje stehniska. S údivem jsem se na ně dívala asi 5 minut. Potom jsem povytáhla tričko a chtělo se mi brečet a zvracet a já nevím, co ještě.:( A když jsem tam tak seděla, měla jsem v hlavě jen to, že bych mohla jít někam za ohrádku mezi prasata.. Je mi ze sebe špatně..Musím něco ze sebou dělat!
-

Dobróóó noc :)

29. října 2010 v 0:46 | Mihalkaa |  Myself
V poslední době jsem blog dost zanedbávala /no jo, tak jsem na to kašlala:)/ a nechodila jsem sem, za to se omlouvám a o to budu psát články častěji, nebo se o to aspoň v rámci možností pokusím :)
Dnes jsem jedla tak nějak normálně, měla jsem 2 kousky bábovky (neodolala jsem) a kuře /půlku prsa/ s bramborovou kaší, teď už mám ale zas hlad... takže už jdu radši spát, nebo bych za chvíli pídila v ledničce. No nic, tak já se jdu uložit do říše snů a Vám přeju dobró noc :) Zítra se snad ještě rozepíšu, dnes jsem nějak nestíhala, mějte se.

Mihalkaa

.

Tak Jess Alba ještě jednou :)

28. října 2010 v 23:47
Zapomněla jsem napsat něco o ní a nepřidala jsem všechny fotky, tak dodatečně.. :)
Opět čerpám z aktuální české stránky, kterou už jsem uváděla v posledním článku o Jess.
www.jessica-alba.name
Příjmení: Alba
Jméno: Jessica Marie
Datum narození: 28. dubna 1981
Věk: 29 let
Místo narození: Pomona, Kalifornie, USA
Znamení: Býk
Otec: Mark Alba
Matka: Cathy Alba
Bratr: Joshua Alba
Manžel: Cash Warren (svatba proběhla tajně 19.5.2008)
Dcera: Honor Marie Warren (narozena v sobotu 7.6.2008 v Cedars-Sinai Medical Center v Los Angeles)
Filmografie a informace o filmech

Filmy

2012 Sin City 2: A Dame to Kill For - Město hříchu 2
2010 The Killer Inside Me
2010 An Invisible Sign Of My Own
2010 Little Fockers
2010 Machete
2010 Valentine's Day
2008 Učitel lásky (Love Guru)
2008 Oko (The Eye)
2007 Fantastická čtyřka a Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer)
2007 The Ten
2007 Bill
2007 Klikař Charlie (Good Luck Chuck)
2007 Probuzení (Awake)
2005 Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
2005 Sin City - Město hříchu
2005 Do hlubiny (Into the Blue)
2004 A Dream of Color in Black and White
2003 Honey
2001 Se Slovníkem v Posteli (The Sleeping Dictionary)
2000 Temný Anděl (Dark Angel)
1999 Paranoia (Paranoid)
1999 Ruka Zabiják (Idle Hands)
1999 Nepolíbená (Never Been Kissed)
1998 P.U.N.K.S.
1996 Venus Rising
1994 Všechno je dovoleno! (Camp Nowhere)


Seriály

2002 Černý Anděl II (Dark Angel II)
2000 Černý Anděl I (Dark Angel I)
1997 Delfín Flip II (Flipper II)
1995 Delfín Flip I (Flipper I)


Hostování v seriálech

2009 The Office - (5.řada - 13. díl)
2005 Trippin
2004 Entourage - (1.řada - 2. díl)
2003 Rock Me Baby - (1.řada - 9. díl)
2003 Mad TV - (9.řada - 5. díl)
2003 Punk'd - (1.řada - 3. díl)
2002 E! Rank
1998 Love Boat: The next Wave (Loď Lásky) - (1.řada - 2. díl)
1998 Beverly Hills 90210 - (8.řada - 23. a 24. díl)
1998 Brooklyn South - (1.řada - 12. díl)
1996 Chicago Hope - (2.řada - 18. díl)
1996 The ABC Afterschool Specials - (Too Soon for Jeff)
1994 Tajuplný Svět Alex Mack (The Secret World of Alex Mack) - (1.řada - 1., 2. a 5. díl)
-
-
-
.
--
---
j.a.

Jessica Alba

28. října 2010 v 23:08 thinspiration
.
..
Doporučuji stránku http://www.jessica-alba.name
Některé fotky jsou z tama, ale většinu jsem měla v PC, no ale pochybuji, že byste je tam nenašli.

-
.

Ona je dokonalá
.
.
.
.

Christina Ricci

28. října 2010 v 14:49 thinspiration
ch
.
.
.




























Povolání: Herečka
Věk: 30
Datum narození: 12. 02. 1980
Místo narození: Santa Monica, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář
Výška: 155 cm