Tak Jess Alba ještě jednou :)

28. října 2010 v 23:47
Zapomněla jsem napsat něco o ní a nepřidala jsem všechny fotky, tak dodatečně.. :)
Opět čerpám z aktuální české stránky, kterou už jsem uváděla v posledním článku o Jess.
www.jessica-alba.name
Příjmení: Alba
Jméno: Jessica Marie
Datum narození: 28. dubna 1981
Věk: 29 let
Místo narození: Pomona, Kalifornie, USA
Znamení: Býk
Otec: Mark Alba
Matka: Cathy Alba
Bratr: Joshua Alba
Manžel: Cash Warren (svatba proběhla tajně 19.5.2008)
Dcera: Honor Marie Warren (narozena v sobotu 7.6.2008 v Cedars-Sinai Medical Center v Los Angeles)
Filmografie a informace o filmech

Filmy

2012 Sin City 2: A Dame to Kill For - Město hříchu 2
2010 The Killer Inside Me
2010 An Invisible Sign Of My Own
2010 Little Fockers
2010 Machete
2010 Valentine's Day
2008 Učitel lásky (Love Guru)
2008 Oko (The Eye)
2007 Fantastická čtyřka a Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer)
2007 The Ten
2007 Bill
2007 Klikař Charlie (Good Luck Chuck)
2007 Probuzení (Awake)
2005 Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
2005 Sin City - Město hříchu
2005 Do hlubiny (Into the Blue)
2004 A Dream of Color in Black and White
2003 Honey
2001 Se Slovníkem v Posteli (The Sleeping Dictionary)
2000 Temný Anděl (Dark Angel)
1999 Paranoia (Paranoid)
1999 Ruka Zabiják (Idle Hands)
1999 Nepolíbená (Never Been Kissed)
1998 P.U.N.K.S.
1996 Venus Rising
1994 Všechno je dovoleno! (Camp Nowhere)


Seriály

2002 Černý Anděl II (Dark Angel II)
2000 Černý Anděl I (Dark Angel I)
1997 Delfín Flip II (Flipper II)
1995 Delfín Flip I (Flipper I)


Hostování v seriálech

2009 The Office - (5.řada - 13. díl)
2005 Trippin
2004 Entourage - (1.řada - 2. díl)
2003 Rock Me Baby - (1.řada - 9. díl)
2003 Mad TV - (9.řada - 5. díl)
2003 Punk'd - (1.řada - 3. díl)
2002 E! Rank
1998 Love Boat: The next Wave (Loď Lásky) - (1.řada - 2. díl)
1998 Beverly Hills 90210 - (8.řada - 23. a 24. díl)
1998 Brooklyn South - (1.řada - 12. díl)
1996 Chicago Hope - (2.řada - 18. díl)
1996 The ABC Afterschool Specials - (Too Soon for Jeff)
1994 Tajuplný Svět Alex Mack (The Secret World of Alex Mack) - (1.řada - 1., 2. a 5. díl)
-
-
-
.
--
---
j.a.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 GuthrieColeen35 GuthrieColeen35 | E-mail | Web | 28. listopadu 2011 v 14:58 | Reagovat

Specialists tell that <a href="http://goodfinance-blog.com">loan</a> aid a lot of people to live their own way, because they can feel free to buy necessary goods. Moreover, banks offer small business loan for young and old people.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama